avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... poze publicate fara voia mea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

poze publicate fara voia mea

buna ziua.prietenul meu este in arest preventiv si pe seama acuzatiilor aduse sa creat un articol care a fost publicat in ziare si difuzat la tv.intrebarea mea este:mi s-au luat poze de pe contul meu de facebook fara acordul meu.as putea fac o sesizare cu privire la acest lucru impotriva postului de tv si desigur la persoana care a scris si distribuit articolul
X-(
Facebook este un spatiu public, informatiile postate acolo sunt publice.
Nu stiu ce sansa aveti cu o plangere.
Eu opinez că facebook este un spațiu public.
Se poate încerca ți printr-o plângere, însă și pe cale amiabilă, dacă cei de la publicația respectivă vor realiza consecințele faptei lor și își vor asuma fapta, fiind dispuși la plata unor daune morale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza distribuita pe facebook bandi_tamas21 bandi_tamas21 Buna ziua. In data de 10.07.2014 am gasit o poza pe facebook in care apare o doamna pe jumatete dezbracata plimbanduse in mijlocul drumului,poza pe care am ... (vezi toată discuția)
Publicare poza si nume complet fara acordul meu Anisoara2014 Anisoara2014 Buna seara. Ce pot face in cazul in care un ziar online a publicat un articol ce contine printscreenuri dintr-un grup inchis de pe Facebook, unde sunt ... (vezi toată discuția)
Pot cere daune morale daca un barbat care ma urmareste de 3 luni ... camelian camelian Pot cere daune morale daca un barbat care ma urmareste de 3 luni ma hartuieste, a postat lucruri defaimatoare la adresa mea in mediul online. O publicatie ... (vezi toată discuția)