avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari - accident, RCA masina lovita expirat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari - accident, RCA masina lovita expirat

buna ziua.am fost implicata intru-un accident de vina a fost cealalta masina in urma verificarilor actelor am descoperit ca rca meu e expirat.am rugamintea sa imi spuneti daca rca vinovatului imi va acoperii paguba daca al meu e expirat.ce pasi trebuie urmati in caz de nu vor sa ma despagubeze.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 18:06, 11 August 2014
Teoretic, vinovatul trebuie sa va repare masina pe RCA ul sau. Dar, dvs puteti plati o amenda pt. lipsa asigurarii obligatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate solutiona un caz de daune rca si de ce acte este nevoie. laszlo82 laszlo82 Buna seara. De curand masin lui frate meu a suferit un acident rutier soferul find tata iar cel vinovat o persoan din PH dupa incident a venit Politia si a ... (vezi toată discuția)
Firma de asigurari da in judecata soferul zdb zdb Buna ziua, In 2008 socrul meu a provocat un accident auto in timpul serviciului cu masina de serviciu. Au fost implicate 2 masini ale unor persoane ... (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)