avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie privata obligatorie pilot II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie privata obligatorie pilot II

Buna ziua, anul trecut am fost repartizat obligatoriu la Pensia privata BCR si as dori sa ma schimb... am cautat informatii dar am gasit doar 3 banci care vad ca fac pensii private respectiv BCR ING si UniCredit Tiriac Bank, vreau sa va intreb daca mai stiti banci la care ma pot transfera... sau daca este legal sa fiu repartizat fara vreo instiintare catre o banca ...mentionez faptul ca acolo unde am lucrat nu mi-au dat astfel de informatii si chiar ma deranjeaza faptul ca mi-au fost date informatiile personale catre banca. Multumesc anticipat .
Ultima modificare: Luni, 11 August 2014
utilizator004, utilizator

Alte discuții în legătură

Abuzuri bancare autogeneral autogeneral buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament 2 camere ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament care este cu vreo 4000-5000 de euro sub pretul pietei pentru ca are unele probleme. Apartamentul a fost luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Schimbare cont bancar la un s.r.l. Diana C. Diana C. Buna ziua! Sunt asociat la un s.r.l. care are de la infiintare contul bancar deschis la Banc post. As dori sa il inchid si sa deschid altul la ... (vezi toată discuția)