avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare cont bancar la un S.R.L.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare cont bancar la un S.R.L.

Buna ziua!

Sunt asociat la un s.r.l. care are de la infiintare contul bancar deschis la Banc post.
As dori sa il inchid si sa deschid altul la Unicredit Tiriac Bank pentru ca sunt cosmisioanele mai mici. Trebuie in acest caz sa schimb cumva actele la Registrul Comertului? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 19:47, 16 Februarie 2010
Nu.Puteti deschide ct.la orice banca.
Multumesc mult!
vedeti ca cec-bank are cele mai mici comisioane, iar daca intr-o luna nu aveti operatii nu platiti nici comision de intretinere
Este de luat in calcul si ING.
Banca are un pachet de servicii foarte bune ptr societatie mici. In plus beneficiezi de serviciile bancii ptr plati 24h/24h prin utilizarea internetului, iar ptr operatiuni cu cash depuneri/retrageri de la ora 7 la 23 seara.
Sunt agentii foarte multe deschise mai peste tot.
Luati informatii de la mai multe banci si apoi comparati-le.
Alegerea este a dvs.:)
Puteti deschide cont la orice banca. Vi se cere si certificat constatator de la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de codul muncii - plata salariului pe card Bogdan.C Bogdan.C Buna ziua, Firma la care lucrez s-a gandit de curand sa ne forteze sa ne facem carduri la banca unde are deschis contul si persoana juridica, in detrimentul ... (vezi toată discuția)
Sugestii cont bancar pfa si altele white,wizard white,wizard Buna ziua, urmaresc cu interes forum de ceva vreme. Zilele acestea am reusit sa finalizez inregistrarea unui PFA cu venit real, fara TVA. Am mers la ... (vezi toată discuția)
Abuzuri bancare autogeneral autogeneral buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata ... (vezi toată discuția)