avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar somaj

In luna aprilie mi-am depus dosarul de somaj ca absolvent de masterat. Mi s-a spus sa astept 30 de zile pentru raspuns. De atunci si pana azi nu am primit nici un raspuns, mereu mi se spune sa astept sa fiu sunata. Eu sunt din Mangalia, dosarul l-am depus aici, cei de la centrul din oras imi spun ca dosarul este in Constanta si asteapta aprobarea.
Ce pot sa fac in aceasta situatie? Am facut o sesizare la Bucuresti, dar nu mi s-a raspuns.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 12 August 2014
Luati legatura si cu cei de la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta, sa va spuna ce s-a intamplata cu dosarul dvs.
Telefoane: 0241-481531 ; Fax: 0241-673840
E-mail: AJOFM@ct.anofm.ro

ANOFM -ul ar trebui sa va raspunda in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se află actualmente arhiva fostei ithr mangalia? Îmi trebuie ... mihai.i@usm.ro mihai.i@usm.ro Unde se află actualmente arhiva fostei ITHR Mangalia? Îmi trebuie pentru vechime fiind fost angajat în stațiunea Venus, anii 70-80. Mulțumesc frumos! I. ... (vezi toată discuția)
Retragere master-suma egala cu indemnizatia de somaj CazacuMaria CazacuMaria Buna Ziua! In iulie 2013 am absolvit o facultate si pe data de 30.09.2013 am depus dosarul pentru somaj. Pe 01.10.2013 am incheiat un contract individual de ... (vezi toată discuția)
Respingere drept la somaj OxygeN094 OxygeN094 Respingerea dreptului la indemnizatie de somaj In data de 29/07/2014 am depus dosarul pentru a primii indemnizatie de somaj, pe site-ul AJOFM Gorj scrie ca se ... (vezi toată discuția)