avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Respingere drept la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Respingere drept la somaj

Respingerea dreptului la indemnizatie de somaj
In data de 29/07/2014 am depus dosarul pentru a primii indemnizatie de somaj, pe site-ul AJOFM Gorj scrie ca se poate depune dosarul in intervalul 31 mai - 29 iulie, adica la 60 de zile de la data absolvirii, as vrea sa stiu daca sa respins dosarul corect sau daca as avea sanse in instanta?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2014
OxygeN094, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 27 Octombrie 2014
Care este motivul respingerii dosarului ?
Ai o dovada ca ai depus dosarul in ultima zi ( nr. de inregistrare ) ?
Nu am primit decat carnetul de evidenta in acea zii, banuiesc ca exista un numar de inregistrare...
Motivul respingerii este art.17 (2) lit. a) L76/2002
Vi l-au respins gresit.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da, dar nu inteleg de ce din moment ce data limita este 29 iulie si eu in acea zi am depus dosarul.

Alte discuții în legătură

3 luni lipsa ??? westkontakt westkontakt buna ziua, am primit o informatie cand am mers sa scot carnetul de somer al sotiei cum ca datorita nu stiu carei Ordonante, persoanele care si-au depus ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj marinamaxim13 marinamaxim13 Buna seara. Situatia mea este urmatoarea: am terminat studiile de licenta in iulie 2013, insa examenul de licenta il voi sustine in iulie 2014. Mai pot obtine ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? luciamonica luciamonica Pot beneficia de indemnizatie de somaj in urmatoarea situatie? Pana in 29 iulie 2013, am fost in concediu de ingrijire a copilului apoi din 01.10.1013 m-am ... (vezi toată discuția)