avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare punct de lucru si autorizari si avize ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare punct de lucru si autorizari si avize necesare

Am deschis o firma si m-ar interesa pasii urmatori in vederea deschiderii unui magazin cu comercializare produse alimentare de origine nonanimala.
Am citit ca imi trebuie autorizari de la DSV, Sanepid, Mediu, PSI si primarie.
Cu ce ar trebui sa incep? Mentionez ca nu am inregistrat inca punctul de lucru!!
Multumesc!!
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 10:45, 12 August 2014
in primul rad declara punctul de lucru sa nu depasesti 30zile, tot la finante declara si pargurile procentuale ale adaosului comercial, declaratie ce trebuie afisata in magazin, apoi mergi la fiecare institutie de unde trebuie autorizare depui documentele necesare si vei obtine autorizatiile. Din cate cunosc eu stiu ca era o practica in a declara la Registrul Comertului atunci cand faci actele cum ca iti asumi responsabilitatea de a respecta normele respective, totodata pt anumite coduri este specificat in certificatul constatator de autorizare cum ca trebuie autorizare de la.....x.
La primarie, functie de sector dureaza 7-30-45zile, mai nou la 6 scrie pe bonul de inregistrare al cererii ca nu poti functiona decat daca ai autorizatia nu este suficient bonul de depunere ca pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie dsv caef caef Buna ziua .am un pfa cod caen 4721 comert cu fructe si legume. La infiintarea lui nu aveam un punct de lucru,drept pentru care primaria mi.a eliberat ... (vezi toată discuția)
Avize pentru fornetti Kyandra Kyandra Buna seara. Am si eu urmatoarea problema pentru care as dori un sfat. Urmeaza sa deschid un magazin Fornetti (comercializare produse alimentare neambalate); ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)