avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire Proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire Proprietati

Buna ziua,

Am si eu o problema in legatura cu restituirea proprietatilor, si anume , mama mea a primit instiintarea privind emitetrra titlului de plata inca din 20 martie 2014 ,
Titlul de plata in original a fost emis catre fratele ei si fratele este plecat in Canada la copii si nici pana acum nu a venit si tot spue ca vine.
Problema este ca daca trece termenul de 175 zile de la emiterea titlului de plata mai putem sa ridicam banii ? si ce trebuie facut ca sa prelungim acest termen ca sa nu piarda banii.

La ANRP aun la toate numerele de telefon (suntem din provincie) si nu raspunde nimeni si am trimis si un e-mail pe adresa de petitii nu mi-a raspuns nimeni ..

Va rog sa-mi raspunde-ti dvs ce pot sa fac..

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Rata despagubire anrp in caz de deces rocky rocky Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns/solutie in urmatoarea situatie: mama si fratele ei sunt destinatarii unei sume, decise de ANRP, ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)
Titlu de plata olteanu.adriana olteanu.adriana buna ziua, Ce se întâmplă în cazul depășirii termenului legal de 175 zile în care ar trebui să mi se achite de catre ministerul de finante o sumă de ... (vezi toată discuția)