avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii

Pentru o nunta societatea comerciala detinatoare a unui cort de evenimente poate incheia contract de prestarii servicii cu chelnerii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 12 August 2014
Daca este numai pentru un singur eveniment , este posibil sa se incheie un contract de prestari servicii.

De asemenea, se poate incheia si un c.i.m.pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati principale - hotel si restaurant ContSters167247 ContSters167247 In cazul in care restaurantul functioneaza numai si numai la evenimente (nunti, botezuri, Craciun, Revelion, sf.Ion, etc) si nu imi pot permite sa angajez ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate sa aleg? Alexandru Popescu Alexandru Popescu Salutare tuturor! Va rog sa ma ajutati cu o indrumare in vederea alegerii societatii comerciale. Activitatea este de prestari servicii de Cocktail Bar Mobil ... (vezi toată discuția)
Clarificare la modul de a fi in regula in prestarea de servicii muzicale korgpa2x korgpa2x Buna ziua! As dori sa ma pun in regula cu prestarea de servicii muzicale la nunti si nu prea stiu cum! Problema ar fi urmatoarea: eu sunt functionar public ... (vezi toată discuția)