avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce tip de societate sa aleg?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce tip de societate sa aleg?

Salutare tuturor!
Va rog sa ma ajutati cu o indrumare in vederea alegerii societatii comerciale.
Activitatea este de prestari servicii de Cocktail Bar Mobil in cadrul evenimentelor private(nunti,aniversari petreceri firma).
Ce societate trebuie sa infintez ca eu sa pot factura prestari servicii si cat platesc pentru valoarea facturata?
Ce se intampla cu materia prima achizitionata pe firma si folosita in cadrul unui eveniment?
Casa de marcat este necesara sau pot factura serviciul de bar urmat de o chitanta pe suma perceputa?
Ce tip de contabila am nevoie pentru o activitate de acest gen?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Martie 2020
Alexandru Popescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:27, 11 Martie 2020
Da!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii necesare afacere catering iulia spatacean iulia spatacean Buna ziua.As vrea sa imi deschid II,pentru prestari servici catering.De ce studi am nevoie?Peste tot am gasit ca trebuie studii de specialitate,dar de ... (vezi toată discuția)
Infiintare bar-mobil evenimente Octavian27 Octavian27 Buna ziua, Doresc sa achizitionez un bar mobil pentru prepararea de cocktailuri la diverse evenimente(nunti,botezuri ,petreceri). Intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau factura ( persoane fizice ) pentru prestari servicii la locatia clientului alex_ione alex_ione Buna ziua, Am o firma de organizat evenimente la locatia clientului. ( punct mobil ). Pentru persoane juridice folosesc: ... (vezi toată discuția)