avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clarificare la modul de a fi in regula in prestarea de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clarificare la modul de a fi in regula in prestarea de servicii muzicale

Buna ziua!
As dori sa ma pun in regula cu prestarea de servicii muzicale la nunti si nu prea stiu cum!
Problema ar fi urmatoarea: eu sunt functionar public si cant si la nunti! Intre timp am facut o societate comerciala pe numele socrului meu, care incheie contractul de prestari servicii cu clientul dar practic nu societatea canta ci eu si as dori sa stiu ce fel de contract trebuie sa inchei eu cu societatea comerciala si cum arata acest model de contract!Am vazut mai multe pareri dar niciuna nu mi se pare ok!

Va multumesc mult pentru amabilitatea de a ma ajuta cu acest subiect!
Cel mai recent răspuns: Korg69 , utilizator 20:08, 4 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
E ok prezentarea cadrului legal , dar in termeni mai neprofesionali...:)..ce e de facut ?? si eu as fi interesat de aceasta problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce forma de autorizare am nevoie pentru formatie muzicala? marianu20 marianu20 Buna ziua. Sunt seful unei formatii muzicale si as dori ce ar trebui sa fac pentru a intra in legalitate. As dori o forma de autorizare care sa fie ... (vezi toată discuția)
Contract alexmunteanu90 alexmunteanu90 Buna ziua, De exemplu trebuie sa merg sa pun muzica la o nunta sau majorat, ideea este ca nu stiu ce tip de contract imi trebuie. Tin sa precizez ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Factura BARBU ANA BARBU ANA Am nevoie de un sfat,va rog tare mult! Societatea la care lucrez se ocupa cu importul si distributia de ventilatoare.Marfa o importam din Spania si apoi o ... (vezi toată discuția)