avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Contract
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Contract

Buna ziua,
De exemplu trebuie sa merg sa pun muzica la o nunta sau majorat, ideea este ca nu stiu ce tip de contract imi trebuie. Tin sa precizez ca trebuie sa inchei un contract de prestari servici intre mine si persoana care ma plateste, contractul este pe firma care lucrez, daca persoana respectiva nu are firma cum inchei acest contract?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: alexmunteanu90 , utilizator 15:28, 13 Septembrie 2016
Puteti incheia un contract de prestari servicii chiar daca cealalta parte este o persoana fizica.
Ok,
Multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii alextcaci alextcaci buna ziua , vreau sa inchei un contract de prestari servicii pentru o formatie de muzica (nunta). Managerul formatiei nu vrea sa platesca taxe , deci va fi ... (vezi toată discuția)
Clarificare la modul de a fi in regula in prestarea de servicii muzicale korgpa2x korgpa2x Buna ziua! As dori sa ma pun in regula cu prestarea de servicii muzicale la nunti si nu prea stiu cum! Problema ar fi urmatoarea: eu sunt functionar public ... (vezi toată discuția)
Activitati principale - hotel si restaurant ContSters167247 ContSters167247 In cazul in care restaurantul functioneaza numai si numai la evenimente (nunti, botezuri, Craciun, Revelion, sf.Ion, etc) si nu imi pot permite sa angajez ... (vezi toată discuția)