avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract prestari servicii

buna ziua ,
vreau sa inchei un contract de prestari servicii pentru o formatie de muzica (nunta).
Managerul formatiei nu vrea sa platesca taxe , deci va fi un contract intre mine si el.
la ce ar trebui sa fiu atent ca sa nu-mi complic situatia :)
multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulia Blaja , Avocat 18:34, 12 Noiembrie 2015
Pentru a putea incheia contract cu persoana respectiva, in calitate de prestator, trebuie sa fie persoana fizica autorizata (PFA).
si in alta ordine de idei daca ii dau o suma de bani (ca avans) ar trebui sa merg la un notar ?
Nu, nu este nevoie de notar pt a incheia un asemenea contract. Contractul poate fi semnat doar de cele doua parti, doar ca prestatorul trebuie sa fie autorizat de registrul comertului sa efectueze activitatile respective. Daca nu este autorizat, nu are calitatea de a desfasura asemenea activitate si, implicit, de a incheia contracte de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract alexmunteanu90 alexmunteanu90 Buna ziua, De exemplu trebuie sa merg sa pun muzica la o nunta sau majorat, ideea este ca nu stiu ce tip de contract imi trebuie. Tin sa precizez ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Anulare contract prestari servicii dani0803 dani0803 in iulie 2013 am incheiat un contract cu o formatie de muzica pentru a-mi canta la nunta ce urma sa o fac in 07.06.2014, dar ulterior am aflat ca in acea data ... (vezi toată discuția)
Ce forma de autorizare am nevoie pentru formatie muzicala? marianu20 marianu20 Buna ziua. Sunt seful unei formatii muzicale si as dori ce ar trebui sa fac pentru a intra in legalitate. As dori o forma de autorizare care sa fie ... (vezi toată discuția)