avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Registre agricole vechi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Registre agricole vechi

Unde se mai pot gasi copii ale registrelor agricole vechi, inainte de 1989, ale unui sat ? Asta deoarece cel de la primaria din comuna a disparut. Sau alt document care sa ateste proprietarii de atunci cu suprafetele detinute de acestia.
Greu de gasit.
Totusi, sunt cel putin trei surse si, daca le scrieti (cu confirmare de primire) si insistati, veti obtine.
1) la Prefectura si la arhivele Consiliului Judetean
2) gasiti un cadastrist descurcaret
3) Arhivele nationale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe un imobil mai mare decât în succesiune mugurelu mugurelu Bună ziua, Speța e așa: 1) Au decedat ambii părinți dintr-un sat -> s-a făcut succesiune potrivit actelor de la primărie (terenuri, ... (vezi toată discuția)
Disparitia-furtul registre agricole din primarie-disparitie pagini din registrul decese cornaca cornaca Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)