avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

Suntem 4 frati,parintii nostri au decedat si ne-a repartrizat la fiecare cate 1200mp teren constructie casa(discutie verbala,nimic scris).In urma decesului unul dintre frati nu mai recunoaste aceasta discutie.La 2 frati dintre noi li s-a dat acest teren inainte de decesul parintilor,ramanand 2 frati sa-si ia acest teren dupa decesul lor.Unul dintre frati nu vrea sa semneze actul de dezbatere de mostenire avand pretentii la acest teren.Cum se poate rezolva cazul in instanta si ce sanse de castig avem?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: andreeaalexandra24 , utilizator 16:24, 14 August 2014
Cu probe, aveți sanse
Care este terenul ce tb impartit? Ce suprafata are si cine il stapaneste ?
Buna ziua,
Terenul unde au locuit parintii.Ei in timp ce traiau,acest teren a fost lasat la 2 frati dintre noi,iar acum unul dintre frati vrea parte la acest pamant.Acum acest teren este nefolosit.
Actul de donatie se poate anula?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori si eu un raspuns va rog frumos legat de o mostenire roxana_roxxana roxana_roxxana Am si eu o intrebare si as dori daca se poate un raspuns. Parintii mamei mele au murit, si a ramas in locul unde a locuit bunica mea o matusa, in curte acolo ... (vezi toată discuția)
Acte pt casa...mostenire Cimpoi Cimpoi Parintii mei au casa cumparata de catre bunicii mei si actele sunt facute pe bunici, unul dintre bunici a decedat.acuma eu as vrea sa fac actele pe numele meu. ... (vezi toată discuția)