Buna ziua, am si eu o intrebare.
Bunica mea mi a facut un act de donatie pe un teren.
Actul s a facut la notar fara nici o clauza.
Acum problema este ca bunica locuieste cu parintii mei si au avut unele discutii si ma tem ca din aceasta cauza a amenintat ca va strica actul pe care mi l a facut?
Este posibil?
Nu e incident aici un caz de ingratitudine , insa acesta poate aparea , daca dumneavoastra fie atentati , cu intentie , nu din culpa ,la viata bunicii , aveti o conduita necorespunzatoare prin refuzul de alimente (sau alte delicte , cruzimi ).Insa ingratitudinea trebuie sa apartaina danatarului- ca parte contractanta , nu parintilor sau altor terte persoane.
Sigur ,faptul injuriilor grave , spre exemplu poate fi sustinut de orice mijloc de proba : martori , inscrisuri (daca a fost savarsit in scris ).Din punctul meu de vedere , nu e incident acest caz in prezenta speta , insa recomand , pe viitor , sa aveti o atitudine mai concilianta , de respect si de apreciere , practic bunica dumneavoastra v-a donat un bun imobil , gest admirabil , din punctul meu de vedere .Incercati sa temperati certurile existente , nu sa le alimentati , sa o sustineti , sa o ajutati , sa aveti o atitudine cuviincioasa fata de aceasta.Se creeaza astfel , o atitudine de apreciere a dvs fata de acest gest , si poate o atmosfera mai destinsa acasa.
Va rog sa editati mesajele , e contrar regulamentului a posta mesaje consecutive . multumesc.
dupa cum am mai spus problema este ca eu deja am dat o multime de bani pe autorizatii si acum nu imi permit sa stau prin tribunale din motive sa zicem neintemeiate.
Eu nu locuiesc cu dansa deci nu am cum sa produc aceasta ingratitudine si din pacate nici nu am prea mult timp sa trec pe acolo, insa ingratitudinea se pare ca vine din partea dansei pentru ca verisoarele mele au sfatuit o sa imi dea si mie dupa ce aceasta in prealabil a vrut sa le dea tot lor ( mentionez ca le mai daduse )
Donatie
blueeyes56
buna ziua, am donat o casa ficei mele si sotului ei, fara nici o clauza, acum ei sunt in divort din cauza sotului ei(infidelitate), va rog sa-mi raspundeti ... (vezi toată discuția)