avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto

Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu un autoturism adus din Olanda.Mentionez ca proprieterul e roman cu domiciliul in Romania dar lucreaza in Olanda.In actele masinii figureaza cu domiciliul din Romania.Ce doresc sa aflu e,daca e necesar certificatul fiscal de la el pentru a putea inmatricula autoturismul in Romania.Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:09, 13 August 2014
Procedura legala de tranzactionare bun mobil ,obliga vanzatorul,ca la incheierea formalitatilor sa puna la dispozitie certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces impotriva sectieri de inmatriculari auto ali84 ali84 Buna seara, Doresc sa dau in judecata prin intermediul unui avocat sectia de inmatriculari din cadrul politiei deoarece nu doreste sa imi inmatriculeze ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina viteazul viteazul daca vand o masina cu primul nr provizoriu pe numele meu...trebuie sa dau si certificatul fiscal cumparatorului???obligatoriu??? am scos primul nr in aprili ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)