avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Vanzare masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Vanzare masina

daca vand o masina cu primul nr provizoriu pe numele meu...trebuie sa dau si certificatul fiscal cumparatorului???obligatoriu??? am scos primul nr in aprili si vreau sa o vand acum in august...ce ma sfatuiti????
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:08, 5 August 2014
Este obligatoriu sa transmiteti certificatul fiscal la vanzarea autoturismului.
Nu conteaza ca are numere rosii sau alte detalii.
Procedura legala de tranzactionare bun mobil,obliga vanzatorul sa puna la dispozitia cumparatorului,la momentul incheierii formalitatilor de instarinare a certificatului fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal cornel855 cornel855 Am urmatoare nelamurire . O persoana sa o numim Andrei aduce o masina din strainatate cu contract de vanzare cumparare intre el si cetateanul strain. Acesta ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare al3cksutz al3cksutz Am nevoie de un sfat, daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema. In urma cu aproximativ 2 luni am cumparat un autoturism, adus din strainatate, ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)