avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare firma

buna ziua . am si eu o intrebare . am un srl am suspendat punctul de lucru urmeaza sa suspend activitatea pe o perioada de timp dar asociatul meu nu vrea sa semneze AGA el detine 50 eu 50. au fost si sunt neintelegeri intre asociati. nu sunt datorii catre stat , au fost platite din banii care s-au luat pe vanzarea spatiului asociatul luind o parte din acesti bani si spunand ca de fapt sunt banii lui. nu mai conteaza acest lucru dar ce se poate face in cazul in care nu vrea sa semneze AGA si nu vrea sa mai plateasca absolut nimic (mai sunt o gramada de taxe catre registru comertului spune ca el nu suporta asa ceva dar nici nu semneaza pt suspendare , eu nu imi mai doresc aceasta firma iar asociatul nu o vrea nici el .ce este de facut in aceasta situatie. va multumesc







Cel mai recent răspuns: mihai_ok , utilizator 22:46, 16 Iunie 2009
Nu ar fi mai simplu sa ii propuneti cesiunea partilor sociale si sa va deschideti dvs. o alta firma
Citeste despre faliment. Daca sunt motive pentru intrarea in faliment ar fi cea mai ieftina solutie de a scapa de societate.
Partea proasta e ca pe faliment nu obtine nimic. Daca isi cesionaeaza partile sociale poate sa scoata si ceva malai .. daca stie sa negocieze ..
dandy_mihaela a scris:

si nu vrea sa mai plateasca absolut nimic



dandy_mihaela a scris:

eu nu imi mai doresc aceasta firma iar asociatul nu o vrea nici el .

De la cine sa scoata malai?
solutia mea ori cesionezi actiunile, ori ceri iesirea din firma ori insolventa.

Alte discuții în legătură

Iesire din firma Elena05 Elena05 Buna ziua! Sunt asociat si administrator 50% la o firma, dar avand si alt servici inca nu m/am dus la acea firma. Nu am beneficiat de absolut nimic si nici nu ... (vezi toată discuția)
Iesire asociat + administrator din srl ioanagts ioanagts Va rog sa ma ajutati cu raspunsuri in ceea ce priveste urmatoarea problema: suntem 3 asociati (cu parti sociale egale) intr-un srl, in care eu am si calitatea ... (vezi toată discuția)
Iesire din societate asociat, lichidare valersucala valersucala Care sunt demersurile legale de iesire a unui asociat dintr-o societate srl in care detine 50%, in care este si administrator. Asociatul poate cere lichidarea ... (vezi toată discuția)