avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat

Buna ziua cam care ar fu cu aproximatie onirariul oentru avocat in dosar de partaj bunuri comune cu o valoare de 113 345,un credit restant pe rol s a cerut expertiza contabila si tehnica. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 14:22, 17 August 2014
Onorariile avocatiale sunt libere astfel ca orice avocat isi poate negocia onorariul cu clientul sau fara restrictii. Eu de exemplu as lua onorariu undeva la 3.000 lei.
Multumesc,este exagerat onorariul comparativ cu ce mi s a oferit
fata de atitudinea dvs un onorariu de onorariu...si cel mai mic, mic :rofl: este ......

intrebarea este daca dvs discerneti intre aceeasi calitate pentru a aprecia onorariul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)
Valoarea onorariului pentru o reabilitare judecatoreasca...? cristi.net cristi.net Intentionez sa demarez o actiune de reabilitare judecatoreasca. Evident, in acest scop am nevoie de serviciile unui avocat. Ma poate ajuta cineva cu o opinie ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat redus, plata cheltuielilor de judecata samblaky samblaky În urma unei hotărâri civile, printre altele se hotărăște suportare unor cheltuieli printre care și onorariu avocat, dar cu adăugirea \"onorariu avocat ... (vezi toată discuția)