avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pasii de urmat pentru a face definitiva o hotarare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pasii de urmat pentru a face definitiva o hotarare judecatoreasca ?

Buna ziua,
Am o hotarare judecatoreasca la Tribunal, la care a decurs termenul de 10 zile in care partile puteau face apel. Ce trebuie sa fac ca aceasta hotarare sa devina definitiva ?...cerere tip..sau timbre ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adriantes , utilizator 12:42, 14 August 2014
O cerere prin care solicitati legalizarea si o taxa judiciara de timbru in cuantum de 5 lei.
Ultima modificare: Joi, 14 August 2014
Cabinet de Avocat Feraru Diana, Avocat
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva monalisaalina monalisaalina Care este exact procedura pt ca o hotarare judecatoreasca s aramana definitiva?adica dupa ce a trecut perioada in care putea fi contestata?trebuie mers la ... (vezi toată discuția)
Obtinere copie dupa o sentinta MIV MIV trebuie sa obtin o copie legaizata dupa o sentinta civila legalizata cu mentiunea definitive si irevocabila. va rog sa-mi spuneti care este taxa si unde ... (vezi toată discuția)