avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe cont umanitar
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe cont umanitar

Buna ziua! Intampin si eu o problema. Am pe cineva caruia i s-a extras o suma de bani dintr-un cont umanitar, deschis pe numele sau, bineinteles, pentru o factura (chipurile) neplatita de telefonie mobila. Au voie sa puna sechestru pe contul umanitar (sau sa-l execute silit)? Avand in vedere ca sechestrul figura si pe contul de salariu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:59, 17 August 2014
fara sa existe un titlu executoriu , nu exista posibilitatea sa fie executat silit. A fost actionat in judecata pt acea factura ?
daca a ajuns la executare silita, daca e cazul, poate face contestatie la executare. banii din donatii pot fi urmariti in vederea executarii silite, doar pe calea contestatiei isi poate rezolva problema.
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- sechestru pe bunuri de valoare mult mai mare decat suma datorata ddianna ddianna Buna ziua, Mi s-a pus poprire pe cont pentru suma de 14.000 lei.Nu a fost achitata ( nu am avut banii), si mi s-a aplicat sechestru pe 2 TIR-uri in valpoare ... (vezi toată discuția)
Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ... marius68marius marius68marius Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ce a formulat o executare silita, avand in vedere ca mi-a fost comunicata doar incheierea de ... (vezi toată discuția)