BUNA, as avea o intrebare, mama mea are un act de proprietate 1/3 in cat mai are 2 frati cu acelasi tip de contrat, este un act de mostenire de la parinti lor.
Eu si mama mea, ne aflam in Italia de multi ani aproape 10, iar frica ei este ca frati ar putea sa o deie ca abandon de proprietate, fara ca noi sa stim, aceasta casa se afla in Timisoara, mama a trimis in fiecare an bani de impozit pe casa la sora ei, fara ca aceasta sa trimita chitanta inapoi, doar confermand ca a platit.
Intrebarea este aceasta, se poate ca ei sa zica ca mama a dat in abandon casa, vazand ca noi nu suntem acolo, si daca da cum ne putem lua masuri de precautie.
Va multumesc ptr atenzie astept raspuns.
Buna, imi puteti descrie mai amanuntit, cum se procedeaza la instrainare si ce inseamna OCPI, ptr ca sincer sa fiu nu sunt practic cu acesti termeni, si toata aceasta procedura se poate face din Italia sau trebuie facuta in Romania. va maultumesc
Intrebare
ContSters262343
Parintii mei se cearta pe o garsoniera , mai mult tatal meu care ameninta ca o va vinde. Parintii mei sunt divortati ( pana acum nici unul nu a pus problema ... (vezi toată discuția)