Acum vreo 2-3 luni am fost chemat de niste prieteni intr-un club din Bucuresti, am zis sa ma duc si fix inainte de a ajunge cu 5 minute m-au sunat prietenii mei si mi-au zis sa ne vedem undeva langa club... n-am inteles de ce. In fine m-am dus si am aflat ca baietii aveau niste iarba la ei si vroiau sa fumam... avand in vedere ca am citit despre efectele ierbii si faptul ca nu este nociva am zis sa fumez cu ei(de retinut ca nu am pus niciun ban/nu stiu de unde au facut rost ca eu doar ce ajunsesem). Datorita faptului ca o mare perioada de timp am fumat tutun rulat aveam cea mai mare dexteritate dintre ei si m-au pus pe mine s-o rulez asa ca am rulat si fix inainte sa pun limba sa lipesc tigara m-am trezit cu masina de politie in spate... in fine ne-au luat la sectie, am depus declaratii toti(am fost cooperant si le-am raspuns la toate intrebarile puse)... acolo nici 0.2 nu cred ca era... in fine am crezut ca am scapat ca pana la urma am picat ca musca in lapte si le-am explicat politistilor foarte politicos situatia... dar azi am primit urmatoarea citatie prin posta
[ link extern ] ?