avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantarea produselor achizitionate pentru pers. ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantarea produselor achizitionate pentru pers. fizice / pers. juridice

Buna ziua,

Am o nelamurire: exista vreo diferenta intre garantia acordata persoanelor fizice si cea acordata persoanelor juridice pentru produsele achizitionate?
De asemenea, garantia difera daca produsul este achizitionat de o persoana fizica care, sa spunem il foloseste ocazional si o societate care il foloseste zilnic (in functie de gradul de utilizare al produsului)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AlexandraMihaela , utilizator 09:07, 2 Septembrie 2014
Perioada de garantie care trebuie acordata, prin lege, persoanelor fizice si juridice este influentata de gradul de utilizare viitoare a produselor?
Adica, se poate acorda o garantie mai mica produselor care urmeaza sa fie utilizate in mediul industrial fata de cel care vor fi utilizate in interes personal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie electrocasnice thor2001 thor2001 Buna ziua. Ca si SC am achizitionat o masina de spalat pentru care am primit un certificat de garantie, in care este precizat faptul ca nu beneficie de ... (vezi toată discuția)
Legea 449 /2003 hahanski hahanski Buna ziua, am citit legea 449 actualizata si publicata in mai 2008 cu mare atentie, chiar de mai multe ori, insa nefiind jurist de profesie, nu inteleg unele ... (vezi toată discuția)
Intrebare - de ce doar persoanele fizice pot returna produse comandate online? elap211977 elap211977 Buna ziua Am cumparat de la un magazin on-line un aparat foto. Pe site-ul acestui magazin se precizeaza ca am dreptul ca si cumparator dreptul de a face ... (vezi toată discuția)