avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme legate de galagie extrema in spatele blocului!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme legate de galagie extrema in spatele blocului!

Buna ziua,
Cum vine vremea calda se pare ca apar si persoanele care nu au un job sau pur si simplu nu au ce face in casa pe timpul noptii.
"Actiunea" se petrece in spatele blocului unde locuiesc imi permit sa descriu mai pe scurt "distractia'' lor:
- din boxele automobilelor rasuna la maxim manele (pana se plictisesc/se termina licorile bahice);
- in zona respectiva se afla 2 blocuri cu 4 etaje respectiv unul cu 10 etaje;
- unii opteaza sa arunce de la etaj cu te mir ce pe geam numai sa ii potoleasca (oua;cartofi,etc.) cei din blocul cu 10 etaje;
- am incercat sa ii rog respectuos aseara pe baieti sa dea muzica mai incet si m-am lovit de indiferenta unui baiat cu Bmw (Sorin) care spunea ca nu e tare si ca imi arata el cum e mai tare;
- partea neplacuta e ca acesti indivizi stau la discutii/tovarasi de pahar cu unii din vecinii mei din bloc si de cel de vis-a-vis;
Ce pot face in aceasta situatie?
Nu stiu daca cei de la Direcția Generală de Poliție Locală Strada Hanul Ancuței 4 București 062164 pot rezolva problema si sunt in masura de a o rezolva...
Mai ramane si problema programului de tip 24/24 actiunea se petrece in invervalul orar 22:00-03:00;
Asociatia de proprietari/Presedintele se pot implica in aceasta problema?
Banuiesc ca nu sunt doar eu in aceasta situatie ingrata atata timp cat manelele rasuna cu putere?!?!!
Astept sfaturile dumneavoastra si la ce baza legala sa fac referire cand o sa incep sa fac plangeri scrise.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 August 2014
SteauaMVP, utilizator
Daca au fost depuse sesizari la sectie care insa nu a intreprins si nu a dispus masuri concrete,in baza sesizarilor,solicitati oficial la IGP sa analizeze situatia si sa se pronunte asupra temeiniciei modalitatii de exercitare a obligatiilor de serviciu de catre reprezentantii sectiei de politie-initial sesizata
Asa cum s-a mai spus, conducerea asociatiei de proprietari nu are in atributiunile sale rezolvarea problemelor de liniste publica in strada, in afara asociatiei de proprietari.
Sigur ca puteti discuta cu presedintele asociatiei care ar putea sesiza politia, in masura in care presedintele cunoaste direct aceasta situatie si nu povestita de altcineva.
Intr-o situatie asemanatoare, un proprietar vine la asociatie si reclama ceva de genul descris mai sus. I s-a spus sa se adreseze politie dar proprieatrul a insistat ca problema sa o rezolve asociatia. Atunci a fost rugat sa depuna o sesizare in scris la sediul asociatiei. A facut-o iar presedintele a inaintat pe email catre politie solicitarea de a interveni, atasand la email si sesizarea scanata a proprieatrului. Dupa o saptamana a trecut proprieatrul pe la asociatie si ne-a relatat ca cei de la politie au luat legatura cu cel ce formulase sesizare, au discutat, au cercetat si-au luat masuri de sanctionare cu avertisment a celor care incalcau legea.

Asadar calea cea mai scurta este ca cel deranjat sa sesizeze direct la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Galagie vecini ghitanelenaalina ghitanelenaalina Buna ziua, Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal. 1. Eu am inchiriat o ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre administrator/presedinte bloc andrei_emil andrei_emil Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face o sesizare oficiala catre administratorul scarii sau presedintele blocului, in care sa-i aduc la cunostina faptul ... (vezi toată discuția)
Galagie in bloc Anomisimona Anomisimona Buna seara. In blocul in care locuiesc este si o scoala de dansuri. In fiecare seara pe la 21.00 -21.30 vin parintii si isi asteapta copiii. Se intind la ... (vezi toată discuția)