avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitionare masina second-hand
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitionare masina second-hand

Buna ziua

As dori sa achizitionez o masina second hand de la o persoana fizica care a cumparat masina de noua aicea in Romania (ea nefiind adusa din afara tarii) in anul 2005, problema e ca masina are Euro3 si in mod normal ar trebui sa plates taxa de inmatriculare care e ENORMA, exista vreo modalitate prin care as putea lua masina fara sa trebuiasca sa platesc taxa ?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 19:28, 16 August 2014
Variante sunt! De pilda nu o transcrieti pe numele d-voastra si circulati folosindu-va de un contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie cu autoturism second hand ioanmihaila ioanmihaila Buna ziua, Doresc sa achizitione o masina second hand si nu stiu daca mai am voie sau nu sa circul pana o inmatriculez. Perioada de 30 de zile se aplica de ... (vezi toată discuția)
Se platea taxa auto in 2007 sau nu vernica vernica Buna ziua, Am achizitionat un autoturism inmatriculat prima data in Romania in anul 2005. In anul 2007 a fost vandut si inmatriculat de al doilea ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)