avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna!Va rog sa-mi spuneti ce infractiuni s-au savarsit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna!Va rog sa-mi spuneti ce infractiuni s-au savarsit in aceasta speta de catre angajat

S.C. ? S.R.L.face o plangere penala unui angajat al sau care a savarsit mai multe abateri grave in timpul serviciului.Angajatul este curier preia pachetele din depozitul de curierat si le distribuie beneficiarilor.Curierul incasa banii de la beneficiar dar nu intocmea chitanta de primire sub diverse pretexte,deasemeni se oferea sa preia ambalajul gol ,pentru al arunca la gunoi .
Curierul dupa ce pleca de la beneficiar cu ambalajul gol il umplea cu pietre si il sigila dupa care il returna in depozitul firmei de curierat cu pretextul ca nimeni nu este acasa.
Deasemeni banii incasati nu-i preda la caseria societatii.
Firma de curierat a fost prejudiciata cu suma de 4500 lei de catre curier
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:02, 16 August 2014
Ar putea sa fie inselaciune sau delapidare.
Mai degraba inselaciune as zice eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda electrocasnice - returnare produs claudiui claudiui Buna ziua, Am facut o comanda care a fost si livrata Sambata 2 februarie. Comanda continea mai multe produse iar eu vreau sa returnez unul. Este vorba ... (vezi toată discuția)
De ce ....? Magda Staicu Magda Staicu ... trebuie sa pierd 5,49 lei, cheltuiti pe o punga de miez de nuca, \"produs cu deosebita grija in Romania de S.c. Efes Export ... Maracineni jud Ag, ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu proprietarul unui imobil inchiriat eliz_k eliz_k Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am inchiriat un imobil. Am facut un contract direct cu proprietatul pe 6 luni in care se mentiona ca imobilul ... (vezi toată discuția)