avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Mamica care termina concediul de ingrijire copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Mamica care termina concediul de ingrijire copil

cum se procedeza ?
pe data de 15 s-au implinit 2 ani de cind este in concediu de ingrijire copil.nu poate reveni la vechiul loc de munce pt ca nu mai este disponibil.Se face o adresa catre ITM de suspenadare a contarctului de munca?
cum ar trebuit sa sune aceasta cerere?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:32, 22 Mai 2009
Salut!

Legat de acest subiect... m-ar interesa sa stiu cum se procedeaza in cazul in care societatea se lichideaza. Ce se intampla cu angajatele care au suspendat CIM pentru ca se afla in concediu de crestere copil? :-/ Conform codului muncii acestea nu pot fi concediate...

Toate bune!!!
corapeptea:
Pot sa ramana in CCC pana se termina acesta, dupa care se adreseaza lichidatorului judiciar pentru a li se face formalitatile de incetare a CIM.
Multumesc pentru raspuns! As vrea daca se poate sa imi spuneti mai pe larg cum se procedeaza. #-oEste cazul unei companii cu un angajat care se afla in CCC. Din cate stiu eu firma nu a apelat la un lichidator judiciar.

Multumesc mult!
Nu firma apeleaza la un lichidator judiciar. Acesta este numit prin hotarare judecatoareasca.
Lichidatorul judiciar administreaza unitatea in locul vechii administratii si se ocupa si de partea de personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra in somaj din concediu de maternitate(paternitate)? marianicoo marianicoo DACA O PERSOANA A BENEFICIAT DE COCEDIU DE MATERNITATE (PATERNITATE)SI INTRE TIMP FIRMA LA CARE LUCRA A DAT FALIMENT,POATE SA BENEFICIEZE DE SOMAJ?CUM SE ... (vezi toată discuția)
Firma in faliment - ce se intampla cu cim-uri suspendate pentru ingrijire copil? elfulina elfulina Buna ziua, as dori sa va intreb ce se intampla cu CIM-ul unei angajate care a intrat in 2008 in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani, dar intre timp ... (vezi toată discuția)
Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)