avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cont bancar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cont bancar

Buna ziua,
Sunt in divort si am un cont bancar de 7000 euro la banca transilvania.
Trebe sa-l impart jumatate cu sotul?
Daca nu stie de el? El nu poate scoate banii, dar avocatul poate cere informatii despre el?
Am si un cont in lei la aceesi banca, avocatul lui poate sa ceara informatii despre contul in lei si
sa afle si despre contul in valuta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: anniela , utilizator 10:32, 18 Mai 2009
Daca conturile au fost constituite in timpul casatoriei , sunt bani comuni care se impart in functie de contributia fiecaruia .Relatiile la banca se cer prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bani andreiionel andreiionel Daca stiu banca unde sotia mea a depus bani in timpul casniciei pe numele ei , un avocat se poate adresa acelei banci sa scoata extrasul de ... (vezi toată discuția)
Banii de nunta partaj andreiionel andreiionel Am avut in anii de casnicie atat o nunta cat si botez. parintii mei au contribuit cu o suma de bani de fapt jumatate din suma. stiu ca ... (vezi toată discuția)
Salutare. este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta ... iMozzie iMozzie Salutare. Este ok ca banca sa iti ceara contracte pentru nunta pentru a dovedi provenienta banilor pe care vrei sa ii depui in cont? Vreau sa depun suma de ... (vezi toată discuția)