avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Inchiriere apartament ipotecat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Inchiriere apartament ipotecat

In cazul unui apartament ipotecat pt care banca si-a dat acordul de inchiriere a acestuia, dar precizeaza ca "imobilul va fi folosit potrivit destinatiei sale locative, locatarul neavand dreptul sa modifice destinatia locativa nici in drept nici in fapt", inseamna ca poate fi inchiriat unei firme care il foloseste ca spatiu de lucru pt activitati de birou?
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 15:05, 18 August 2014
potrivit destinatiei locative inseamna 'de locuit'
nu poate fi folosit ca spatiu pt firma - exceptie: daca a fost spatiu pt birouri cand a fost ipotecat
Ultima modificare: Luni, 18 August 2014
ContSters327136, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere locuinta marcel1995 marcel1995 Eu ca propietarul (persoana fizica ) unui spatiu cu destinatie LOCUINTA am dreptul sa inchiriez ca si spatiu pt petrecere privata ,2. sau am dreptul sa cazez ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu adi_r adi_r Buna ziua! Doresc sa obtin o lamurire privind modul in care schimbarea destinatiei unui spatiu, mai precis a unui apartament, din spatiu de locuit in sediu de ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza schimbarea destinatiei imobilului? Elena-Lavinia-M Elena-Lavinia-M Buna ziua! Ma gasesc intr-o situatie mai complexa, si am nevoie de cateva sfaturi/informatii de natura juridica. Sunt administratorul unui SRL, care are ... (vezi toată discuția)