nascut pe 01 nov. 1953 ; stagiul total de cotizare 33 ani 5 luni 5 zile din care 22 ani 11luni 17 zile grupa a ll de munca . Dupa un calculator de limita de varsta gasit pe net aveam o reducere de 5 ani la limita de varsta , deci aveam dreptul de a iesi la pensie la varsta de 60 de ani . Intrebarea e daca am dreptul de a iesi la pensie acu sau la ce varsta pot iesi la pensie ?! #-o
Am depus dosarul de anul trecut si mi sa respins pe motiv ca nu aveam niste hartii de la arhiva ; am redepus dosarul cu respectivele dovezi de la arhiva si mi-a fost respins din nou , de data aceasta fara nici o motivare. Nu inteleg de ce .
Sincer nu pre inteleg dar pot sa va spun ca din 33 ani 5 luni 5 zile am lucrat 22 ani 11 luni 17 zile in grupa 2-a de munca . Sa inteleg ca am 66,6 ani 100% in grupa 2-a din totalul de 33 de ani lucrati ?!
Pensionare cu probleme
Ina16
As dori cateva informatii privitoare la modalitatea de pensionare. Tatal meu s-a nascut in anul 1953. Vechimea in munca este de 39 de ani si 5 luni, dintre ... (vezi toată discuția)