am avut masina noua, in leasing ,din anul 2009-decembrie.In luna iunie 2013 am achitat integral si am inscris masina pe numele meu.La inscriere am platit taxa de mediu 3510 lei. Pot recupera aceasta taxa de mediu de la ANAF?
Da, puteti! Anul 2014 este ultimul in care mai puteti solocita restituirea taxei. Nu stiu ce cunostinte juridice aveti, unii ar zice ca va puteti descurca singur(a), insa eu v-as sfatui sa consultati cativa avocati. Spun ,,cativa" pt. ca onorariul va diferi de la avocat la avocat. Daca stiti sa cautati gasiti si pe net cum sa procedati. P.S. O veste buna: vi se va restitui o suma considerabila, luand in calcul si dobanda care vi se cuvine suma ar putea fi dubla fata de cat ati platit :yes:
multumesc pentru raspuns.Sunt expert contabil, ma pricep sa caut pe net dar nu cred ca pot sustine cauza in instanta.Ca in orice meserie, sunt si chichite.
o zi frumoasa.
Timbru de mediu
mariusszoke
Buna ziua,
Ca sa fiu scurt si la obiect, am un Volvo S40, an 2000, 1.9 diesel, euro 2, neimatriculat, adus in tara de 3 luni pt suma modesta de doar 100 ... (vezi toată discuția)