avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Este obligatorie aplicarea TVA-ului?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Este obligatorie aplicarea TVA-ului?

Buna ziua!Sa presupunem ca detin o fabrica care produce detergenti de spalat vase.Detergentul care eu il produc , urmeaza sa il vand direct catre magazine.In relatia mea cu firma de magazine, este obligatorie aplicarea TVA-ului de 24%?Exista vrio posibilitate ,avand in vedere ca eu sunt producatorul , sa facturez catre firmele cumparatoare fara TVA?Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:34, 18 August 2014
Catre oricine ati factura pe teritoriul Romaniei trebuie sa facturati cu TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva in sistem dropshipping Roxana.ST Roxana.ST Buna ziua, Detin un SRL de aproximativ 4 luni, iar firma mea este inregistrata ca platitor de TVA (stiu ca puteam sa raman neplatitor pana la plafonul de ... (vezi toată discuția)
Livrare intracomunitara sau import ? ciprian1977 ciprian1977 Buna ziua, Am o nelamurire, poate ma poate ajuta cineva. Daca o societate din Ungaria cumpara o marfa din Ucraina si apoi o revinde in Romania care este ... (vezi toată discuția)
Livrari intracomunitare carmendehelean carmendehelean Intr-un magazin care practica vanzarea cu amanuntul pe casa de marcat se vand produse care se achita de cumparator cu cardul.Cumparatorul solicita factura,se ... (vezi toată discuția)