avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pentru un PFA în domeniul IT, am nevoie de contract ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pentru un PFA în domeniul IT, am nevoie de contract de muncã înregistrat la Forțele de Muncã?

Plătesc CAS-ul și CASS-ul. Sunt nevoit să înregistrez contract de muncă pentru mine?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:37, 18 August 2014
Nu. Platiti taxele si impozitele ca PFA.
O P.F.A. poate angaja salariati cu contract individual de munca, dar nu si pe titularul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)
Pfa si taxe carmenalina7 carmenalina7 In 2007 am fost nevoita sa deschid un PFA (pt ca am lucrat in colaborare cu o anumita banca si pt a-mi putea primi banii,a trebuit sa deschid acest PFA).L-am ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele si impozitele de plata? ema.1 ema.1 Sunt pfi si as dori sa aflu care imi sunt obligatiile fata de stat( ce impozite si taxe sunt obligata sa platesc,contributia la sanatate , la fond social de ... (vezi toată discuția)