avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Document care atesta religia?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Document care atesta religia?

Buna ziua,

Pentru casatoria in Egipt, mi se cere un document care sa ateste ca sunt crestin-ortodox. Normal mi s-ar parea sa dau o declarative pe propira raspundere in acest sens. Stiti daca exista vreun astfel de document official emis, eventual de biserica? sau.... la naiba, cine emite asa ceva, daca exista? este destul de urgent... multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:53, 19 August 2014
Va deplasati la Mitropolie,Biserica si veti primi toate raspunsurile.
Cand ati fost botezat, parintii au primit un certificat de botez.
Daca nu il mai aveti, ar trebui sa existe un duplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare religioasa Caligula Caligula Buna ziua, Intrebarea mea este ceva mai ciudata dar, sper, interesanta. Conform legii (nu logicii :) ), refuzarea efectuarii unui serviciu religios pe ... (vezi toată discuția)
Copil botezat fara consimtamantul parintilor SPQRXXVII SPQRXXVII Buna ziua, as dori cateva sfaturi ...intr-o problema putin mai ciudata . Am aflat de curand ca fica mea de 7 ani a fost dusa la o anumita biserica si a fost ... (vezi toată discuția)
Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)