buna ziua,
acum 8 luni am imprumutat unui prieten o suma de 2.000 lei cu promisiunea acestuia de a-i inapoia in 2 luni....nimic pana in momentul de fata...banii au fost dati pe incredere,fara niciun act doveditor,fara niciun martor...nici chitanta de mana,nimic de genul acesta...am,insa,mesajele acestuia pe telefon,in care imi confirma datoria si in care ma roaga sa-l mai pasuiesc un timp...trecand atat de mut timp,am recurs la a-i transmite o Notificare de plata sau somatie de plata printr-un Executor Judecatoresc...notificarea a fost confirmata de primire de catre destinatar,urmand apoi o alta transa de mesaje prin care sunt acuzata de lipsa lui de incredere si prin care ma roaga, din nou, sa mai astept un timp ...cat sa mai astept? intrebarea mea este urmatoarea: care este urmatorul pas? ce sa ma fac pentru recuperarea banilor mei? daca ma indrept spre un avocat,sunt sanse sa castig? avand doar mesajele telefonice? sunt acestea acceptate ca proba in Justitie? am sanse sa castig banii? va rog mult ajutati-ma...sunt banii mei, totusi, munciti de mine, si de ce sa-i pierd? pentru ca am avut incredere? multumesc si astept raspuns...zi frumoasa va doresc
Incercati initial incheierea unui document notarial cu termen concret restituire imprumut,cu clauze asiguratorii sub sanctiunea obligarii la plata a solutionarii in instanta
Daca nu este acceptata de catre prieten varianta incheierii de document notarial,demarati actiune in instanta
Inselaciune.
alice23
Buna ziua.ce pot face in situatia in care am dat o suma de bani unei persoane.acea persoana trebuia sa ii puna in cont a doua zi si sa faca un transfer bancar ... (vezi toată discuția)