avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declarare punct de lucru

Buna ziua,
Am o intrebare daca se poate: Pot, ca PFA, sa am doua puncte de lucru? Al doilea punct de lucru as vrea sa-l deschid in curtea unei intreprinderi. Daca este posibil, de ce acte am nevoie sa deschid acest al doilea punct de lucru ( fiind vorba de articole de imbracaminte)?
Buna ziua,

Se pot deschide puncte de lucru si pe PFA. Gasiti mai jos un link cu informatiile necesare.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte la infiintare persoana fizica autorizata catalindmarin catalindmarin Buna ziua Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea): Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Deschidere second hand de haine dinamo99 dinamo99 Buna ziua, as dori sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme: -am hotarat ca as vrea sa imi deschi un SH de haine,intrebarea mea este : ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - venituri din uk si romania Victor Neghiuc Victor Neghiuc Buna ziua, Sotia mea a lucrat in UK angajata fiind pe o perioada de 4 ani, iar in ultimele 3 luni in Romania. Mentionez ca ea este insarcinata in luna 9-a ... (vezi toată discuția)