avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai multe contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai multe contracte de munca

Buna ziua, sunt angajata unei companii din Romania si as vrea sa lucrez de la domiciliu din strainatate. Angajatorul nu s-ar impotrivi si ar fi de acord cu acest lucru. Imi puteti spune daca exista vreo specificatie legala care sa interzica acest lucru?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 19 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Orice salariat are dreptul de a muncii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Asadar, nu exista o limita a numarului contractelor de munca incheiate de o singura persoana fie ele cu norma intreaga sau cu timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare Costy S Costy S Daca o persoana este angajat la o societate cu norma intreaga, se mai poate angaja la alta societate cu 2h. Multumesc! O seara buna (vezi toată discuția)
2 contracte la acelas angajator codulmuncii codulmuncii Bunaseara. O sa radeti dar e adevarat: un angajat are 2 contracte de munca la acelas angajator, in acelas departament, cu aceeasi functie, cu acelas salariu. ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca Aninaig Aninaig Pot sa am doua contracte de munca de 8 ore fiecare? (vezi toată discuția)