avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Produse naturiste in salon de cosmetica PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Produse naturiste in salon de cosmetica PFA

Buna ziua!

As dori sa imi fac PFA, neplatitor de TVA, si sa folosesc produse naturiste, masti preparate de mine. Am nevoie de vreo autorizatie? Trebuie sa am factura pentru toate produsele folosite in salon?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 12:11, 20 August 2014
Depinde.
La II va trebuie facturi de achizitie.
La pfa, daca optati pt norma de venit nu va trebuie deoarece platiti impozit la o norma, indiferent ce venituri aveti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)
Legalitate activitate freelancer Iulia_8891 Iulia_8891 Care este forma juridica de organizare ideala pt un freelancer? Exista posibilitatea de a plati doar impozit pe profit fara a avea un SRL/PFA? (vezi toată discuția)