avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru - suprapunere virtuala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru - suprapunere virtuala

Stimate Doamne/Stimati Domni,

La depunerea rezultatelor masuratorilor pentru cadastru la un teren cu constructie din Bucuresti sect. 1, mi s-a raspuns ca exista o suprapunere cu cadastrul vecinului pe 0.8 m. Am fost convocati de catre inspector si s-a stabilit sa se refaca masuratorile la mine si la vecin. Dupa multe amanari vecinul nu mai intentioneaza sa refaca cadastrul. Intrebarea mea este care sunt documentele care trebuie prezentate in instanta pentru declansarea procedurii de efectuare a acestei verificari cadastrale ?

Multumesc anticipat pentru un raspuns documentat.
Cel mai recent răspuns: ContSters323967 , utilizator 16:33, 20 August 2014
o actiune in granituire si revendicare

expertul judiciar va efectua expertiza si stabileste care ce si cum
expertiza judiciara se avizeaza de catre OCPI

costuri aproximative la 1500 euro constand in taxa de timbru, onorariu expert si onorariu avocat

cam asa:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara cu granituire sau rectificare cf ? mircea1979 mircea1979 buna ziua, sunt in prezent intr-o situatie delicata. In 2008 am inceput un proces de uzucapiune impotriva statului pentru un teren extravilan de 5400 mp. ... (vezi toată discuția)
Cadastru litan litan Buna ziua. In urma cu 3 luni am contactat un cadastrist pentru a .mi face masuratorile la un teren. De 3 luni astept sa .mi depuna documentatia cadastrala la ... (vezi toată discuția)