avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier

O persoana condamnata in afara tarii - Franta, Germania - la pedeapsa cu executare de aprox 10 ani are cazier in Romania?
Sau nu conteaza ca a furat si talharit in Europa, acasa e cetatean "model "???
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2014
grizzly10, utilizator
Cel mai recent răspuns: grizzly10 , utilizator 16:03, 20 August 2014
Buna ziua!

Daca persoana este cetatean roman, cu siguranta va figura in cazier cu aceasta condamnare.

Cu stima.
Da, e cetatean roman.
Am auzit pareri cum ca infractiunile din afara tarii nu apar in cazierul din Romania, ceea ce mi se parea o anomalie.
Adica un roman fura si talhareste in Europa, dar e "fara pata "in Romania .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat in germania cu condamnare suspendata in romania cmary cmary Buna ziua. La arestarea in Germania a unui cetatean roman se verifica cazierul din tara? Perioada de incercare a unei pedepse cu suspendare expira in 2016. ... (vezi toată discuția)
Reactivare pedeapsa suspendata Cristi_Marian2014 Cristi_Marian2014 Buna ziua ! O persoana condamnata in afara tarii - Germania - la 15 ani de inchisoare, pentru diverse furturi si talharii a fost eliberat conditionat ( cred ... (vezi toată discuția)
Disperare.... bllumin bllumin in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez. intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 ... (vezi toată discuția)