avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reactivare pedeapsa suspendata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reactivare pedeapsa suspendata

Buna ziua !
O persoana condamnata in afara tarii - Germania - la 15 ani de inchisoare, pentru diverse furturi si talharii a fost eliberat conditionat ( cred ca acesta este si termenul la ei), dupa 8 ani.
Va avea scrisa in cazier acea condamnare in afara tarii ? Sau in Romania este o persoana "Imaculata "#-o
Daca persoana respectiva este condamnata si aici, in tara, pentru ceva, atunci se activeaza suspendarea pedepsei ramasa de executat din Germania ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:13, 12 Decembrie 2014
Este incidenta starea de recidiva daca hotararea straina a fost recunoscuta in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer roman condamnat in strainatate si computare pedepse avylex avylex Buna ziua! Va rog tare mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Doresc sa stiu daca se poate face 100% computarea pedepselor sa stiu daca se merita sa se ... (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare rosica rosica Se poate aplica aceasta si la un recidivist?(este cercetat pt furt calificat in forma continuata,adica din aceeasi locuinta de mai multe ori *inchisoare cu ... (vezi toată discuția)
Apare pe cazier condamnarea intr-o tara straina? Yooo19 Yooo19 Buna ziua ,in anul 2010 am fost retinut pentru extradare in Germania. Am fost extradat si judecat acolo .Am primit 1 an si 2 luni cu suspendare cu termen de 3 ... (vezi toată discuția)