avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informare - munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informare - munca in strainatate

Buna ziua,

Ma intereseaza daca aveti un model de informare privind munca in strainatate, acea informare prevazuta de art. 18 din Codul Muncii.

Multumesc.
SC........................

Minuta de informare

In conformitate cu dispozitiile art.18 C.mun. , va informam cu privire la clauzele esentiale pe care intentionam sa le modificam la c.i.m., si anume:
- Durata perioadei de munca ce urmeaza sa fie prestata in strainatate, locul muncii……………………………………………....………………..………………

- Moneda in care vor fi platite drepturile salariale si modalitatile de plata ………………………………………………………………………………..…………

- Prestatiile in bani si/sau natura aferente desfasurarii activitatii in strainatate…………………………………………………………………..………………………………

- Conditii de locuit, transport, cazare, asigurarea hranei, conditii de inchiriere a unei locuinte, repatriere …….………………………………………...............................................................

- Reglementari principale din legislatia muncii din acea tara (obligatia de informare ii revine angajatorului)……………………………………………..……………………………

- Conditii de repatriere – ....................................................................................................

Reprezentant legal,



Subsemnatul , ..........................................,CNP ............................................., angajat in functia de ..............., la S.C........................................................,sunt de acord / nu sunt de acord cu aceste modificari .

Salariat,
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art18 (1) legea 53/2003 BIV IMPEX BIV IMPEX Masura ITM: \"Angajatorul pentru salariatii care isi desfasoara activitatea in strainatate are obligatia sa le comunice in timp util , inainte de plecare, ... (vezi toată discuția)
Model act aditional detasare - formular a1 olden olden BUNA, ma puteti ajuta la un act aditional detasare GERMANIA Am nevoie de un model de act aditional privind delegarea personalului in Germania. Eu am un ... (vezi toată discuția)
Deplasare in strainatate angajati mihaigiu mihaigiu O societatea cu sediul in Romania care exporta mobila trebuie sa trimite doua angajati in Iralanda pentru reparatii la produse vandute la un client. Ce acte ... (vezi toată discuția)