Sotul meu vrea sa divorteze iar eu nu sunt de acord. E posibil sa-si duca la capat ideea? Avem un copil de 5 ani si GARANTAT nu are nici o "acuzatie" serioasa impotriva mea.
Este posibil divortul in asemenea conditii?
Da, divortul se poate pronunta si la solicitarea unui singur sot daca acesta produce suficiente probe ca mariajul nu mai poate continua. De regula se admite o astfel de cerere iar in aceste conditii opozitia celuilalt sot nu poate avea ca rezultat decat tergiversarea procesului si agravarea relatiilor intre viitorii fosti soti, ceea ce nu cred ca este indicat mai cu seama in situatia in care exista si copii.
Da, este posibil divortul si fara acordul sotului.
"Acuzatiile" nu trebuie sa fie serioase ci suficiente pentru motivarea cererii de divort. Faptul ca aveti un copil de 5 ani nu poate impiedica desfacerea casatoriei.
Multa bafta...
DA ...sotul tau poate divorta si fara acordul tau.Si chiar daca tu te vei opune ,poate ca nu vei face decat sa lungesti casatoria dar cu siguranta nu o vei lungi decat pe cea legala (ma refer la acte),caci sentimentele lui banuiesc ca nu ar mai fi din moment ce doreste sa divorteze.Si in cazul in care nu vrei sa divortezi banuiesc ca doar tu vrei ca acest mariaj sa continue .Pentru ce ?PENTRU TINE SAU PENTRU COPIL?Nu are are rost sa va incurcati vietile daca nu va intelegeti.Eu am divortat in urma cu un an ,am un copil ca si tine...dar copilul e copil creste oricum ..dar si viata mea e importanta.Si mai important e sa fiu sanatoasa ca sa poata creste si copilul caci daca eu traiesc intr-o familie care nu imi este prielnica nici copilul nu va creste bine.ESTE DOAR PAREREA MEA.
De ce vrei neapărat să traiesti cu un om care nu te mai vrea????