Chiar daca sotul isi manifesta opozitia , sau nu se prezinta in cadrul procesului de divort ,exista posibilitatea instantei de judecata de a administra mijloacele de proba propuse de catre partea care doreste , cu-adevarat , desfacerea casatoriei prin divort.
Prezenta paratului nu e una obligatorie , numai lipsa reclamantului , nejustificata , la doua termene de judecata , conduce la respingerea actiunii ca nesustinuta.
Oricum , cata opozitie ai exprima , in materie de sentimente , constrangerea nu functioneaza , ci numai cooperarea ambilor "actori " implicati in acel mariaj.
;)
Mai devreme sau mai tarziu, divortul se va pronunta, fie ca este sau nu de acord una dintre parti. Atentie, insa!!! Este posibil ca partea posesiva, in cazul dumneavoastra sotul , sa devina la un moment dat violent, verbal sau fizic, atunci cand se va vedea divortat
nimeni nu poate sa fie obligat sa continue o casnicie daca nu doreste acest lucru. Insa , in cazul procesului de divort reclamantul trebuie sa-si sustina bine cauza pentru ca se mai intampla sa-i fie respeinsa actiunea, daca se dovedeste culpa sa exclusiva, fiindca nimeni nu poate invoca in proces propria sa culpa.
Divort
mar4905
Am primit citatie ptr actiune divort deschisa de sotie, actiunea este deschisa de anul trecut in august , si are ca prim termen 21 iunie 2011, ..1)ce se ... (vezi toată discuția)