avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZATIE DE HANDICAP
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZATIE DE HANDICAP

Buna ziua . Am o intrebare referitoare la valoarea pensiei de handicap. Unchiul meu a fost incadrat in grad mediu de handicap , cod boala G81 , cod de handicap 1. Ar dori , daca se poate, sa stie ce suma i s-ar cuveni pentru acest grad. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Anduka , utilizator 10:22, 13 Aprilie 2016
Nu exista pensie de handicap.
Exista indemnizatie de handicap.

Gasiti informatii aici:

[ link extern ]
Este 39 ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradul 3 ciocanea ciocanea Buna seara ! Am si eu o intrebare , socrul meu are mana taiata de la incheietura ( mai bn de 10 ani )si de curand si-a depus dosar pt pensie de handicap si ... (vezi toată discuția)
Lista bolilor si criteriile de incadrare in grad de handicap micul_solomon micul_solomon În anul 2010 am fost încadrat in cod handicap 1, cod boala A18, grad de handicap accentuat. Cu același diagnostic din 2010 m-am prezentat la comisia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Brazilianul Brazilianul Mamei mele iam facut pensie de handicap in anul 2015 si a primit gradul de handicap accentuat acum in 2018 i sa dat gradul mediu ea suferă de scleroza ... (vezi toată discuția)