avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna,
Daca o angajata s-a casatorit, cum fac modificarile in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 21 August 2014
Simplu, intrati la Salariati, Modificare salariat si actualizati datele de stare civila, apoi dati Salvare, apoi Generare registru, apoi transmiteti fisierul .rvs.
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2014
trandafir2, moderator
Modificarea in sistem a inregistrarilor efectuate despre un salariat se poate face apeland butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Salariati".

Se selecteaza din lista salariatul care se doreste a fi modificat si se apasa butonul "Continuare".

Se modifica datele dorite si se apasa butonul "Continuare" pentru a accesa urmatorul ecran cu informatii - in speta, modificati numele salariatei

Se salveaza datele modificate , se genereaza fisierul REVISAL care apoi se depune/transmite la ITM.
Multumesc.
dar nu este o problema daca ea s-a casatorit in iunie si eu fac modificarea abia acum?
Nu este nicio problema , insa la un control al ITM-ului puteti fi sanctionat contraventional.

art.4 din HG 500/2011
..
2) Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
...

Art. 9
(1) Constituie contraventii urmatoarele fapte savarsite de angajatori, persoane fizice sau juridice:
.....
c) necompletarea elementelor contractului individual de munca conform art. 3, respectiv netransmiterea registrului in termenele prevazute la art. 4;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)
Rectificativa in revisal AdiCov AdiCov Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti cum pot modifica in Revisal articolul cu care am inchis contractele de munca din art.55 b in art.173 Stiu ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Modificarea datelor de identificare inregistrate eronat in contractul de munca si in revisal ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Va rog frumos sa imi precizati care sunt etapele care trebuie parcurse in situatia in care datele de identificare ale unui salariat au fost ... (vezi toată discuția)