avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Facturi de la o institutie publica
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Facturi de la o institutie publica

O institutie publica nu emite facturi este corect sau nu cadrul legal va rog frumos :frantic:
Cel mai recent răspuns: vasilica25 , utilizator 14:08, 26 August 2014
Ce a livrat respectiva institutie publica ?
O SC a participat la o licitatie publica a pierdut ,a facut contestatie,s-a oprit din suma virata intr-un cont de disponibilitati o suma conf. ART 278, din OUG 34/2006 . DIFERENTA S-A RESTITUIT .Pentru suma care s-a oprit SC solicita factura ,cu toate ca i s-a comunicat verbal ca unitatea noastra nu emite facturi doreste cadrul legal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere garantie de participare Nahimana Nahimana Buna ziua, In cadrul unei licitatii deschise pentru achizitia unor servicii, un op. economic a depus o contestatie si aceasta a fost respinsa de CNSC ca ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica deschisa OANA GORAN OANA GORAN dragi colegi, iata care este problema mea: societatea a participat la o licitatie publica deschisa cu strigare in scopul inchirierii unui nr de spatii ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie participare la licitatie steef steef Am participat la o licitatie deschisa si am constituit garantia de participare la licitatie. Am contestat ulterior la CNSC raportul comisiei de evaluare a ... (vezi toată discuția)