Buna ziua,am o problema si vreau sa ma ajutati.Locuiesc in apartamentul familiei,al tatalui meu mai exact.Sunt casatorita si am un copil,pe buletinul de identitate am trecuta adresa acestui imobil,apartamentul este deteriorat.Parintii au un alt imobil unde stau,dar au aceeasi adresa de imobil unde stau eu.Intrebarea mea este,daca eu ma apuc sa modernizez apartamentul,si,tatalui meu ii vine sa ma dea afara,si sa si vanda apartamentul,eu ce pot face?
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca vreti sa renovati apartamentul si va este teama ca veti fi data afara cel mai bine este sa discutati cu el si sa ii solicitati acordul sa investiti in apartament. Daca este de acord atunci il renovati si pastrati chitantele materialelor iar daca il renovati cu o firma pastrati si factura cu manopera. Daca il renovati cu persoane neautorizata ii solicitati sa semneze o hirtie prin care sa confirme banii primiti ptr manopera cu toate ca este greu de obtinut asa ceva de la "meseriasi".De ce va ganditi ca tatalui ii "vine" sa va dea afara? Nu sunteti in relatii bune?
Doar sunteti copilul lui si in plus i-ati oferit si un nepot!
CRM2013
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Discutati cu tatal dvs despre dorinta dvs de a renova apartamentul . Incercati sa ajungeti la un acord in privinta aceasta, adica sa nu treceti peste vointa sa, caci este propietar si poate dispune cum doreste de bunul sau. Pentru orice eventualitate, asa cum ati mai fost sfatuita , pastrati toate chitantele si facturile pentru renovare , astfel incat sa aveti posibilitatea sa solicitati contravaloarea renovarii/drept de creanta.